Terapii alternative (quantum, biorezonanță, biofeedback)

Software-ul Omnis este considerat a fi cel mai mare și cuprinzător software de terapie energetică (vibrațională) din lume. Combinat cu hardware-ul SCIO, permite operarea sistemului și citirea câmpurilor energetice subtile ale organismului.

Sistemul SCIO - Omnis este un Sistem universal de Biofeedback electro-fiziologic. Acest dispozitiv este conceput pentru detectarea, diagnosticarea și reducerea stresului, utilizând peste 250 de programe specifice, precum și multiple terapii multimedia pentru a reduce stresul, care poate proveni din surse diverse.

Dispozitivul SCIO - Omnis măsoară reactivitatea electro-fiziologică a corpului, care este un mod performant de a identifica și măsura stresul. Sistemul este calibrat pentru a măsura foarte fin și subtil reacțiile electrice la un grup de factori de stres biologici și mentali. Sensibilitatea este setată extrem de fin, astfel încât permite captarea celor mai timpurii indicii ale existenței factorilor de stres, fiind foarte posibil ca unele dintre rezultatele obținute în urma diagnozei să nu poată fi percepute încă de către client la nivel conștient.

Beneficii ale Aparatul de Biofeedback SCIO - Omnis:

  • Identificarea organelor stresate, legătura cu emoțiile & tratarea acestora la nivel energetic;
  • Identificare și terapie pentru traume și conflicte emoționale avute pe parcursul vieții, cu precizarea vârstei;
  • Reducerea stresului, a oboselii și a durerilor;
  • Identificare de blocaje energetice & deblocarea acestora;
  • Vizualizare & echilibrare energetică a chakrelor;
  • Vizualizare & curățare aură.